Angående "30 day song challenge"

14:13 5 Apr 2011

Anton är en märklig människa. En envis typ. En kuf som vägrar att ge sig. Han skriver här nedan att jag HATAR hans tjatiga jävla "30 day song challenge"-inlägg. Och det gör jag. Och jag vet att jag är långt ifrån ensam om detta.

Varför jag HATAR "30 day song challenge"-inläggen? Fem stycken DÄRFÖR:

1. De är tråkiga. Det blir liksom ett "jaha" varje gång jag läser Antons skit. Var är finessen? Var är det roliga?

2. De är onödiga. Ingen klickar på dessa musiklänkar. Ingen. Vad fyller de då för funktion?

3. De är upprepande. Anton har exempelvis skrivit om Nina Simones "Sings the blues" tre gånger på den här bloggen. Jag har tänkt på det förut men inte sagt något. Men det värsta är att han INSER att han skrivit om denna skiva tre gånger tidigare och gör det IGEN. Hur tänker han då? 

4. Han skriver dessa inlägg för att han inte kommer på något annat att skriva om. Och redan där är det fel. Bloggen ska inte kännas tvungen och krystad. Bloggen ska inte uppdateras med innehållslös smörja bara för att. 

5. Musiken Anton tipsar om är dålig. Alla låtar hittils - och de har varit 19 stycken nu - är obehagligt usla. Varför tipsar han åtminstone inte om BRA musik?

Jag skulle kunna fortsätta med ytterligare fem skäl till varför "30 day song challenge" PER OMGÅENDE bör skrotas men jag måste dra. Ärenden, ni vet. 

ANTON! VÄNLIGEN SLUTA UPP MED DETTA! PUSS

/ Peter

Fler blogginlägg från Anonym